MEMORIADA 2017

 

Na državno tekmovanje, ki je bilo 25. 3. 2017 v Brežicah, se je uvrstila Katja Stopar. Na državnem tekmovanju se je dijakinja izvrstno odrezala, saj je v posameznih disciplinah osvojila 2 drugi mesti, v skupnem seštevku pa je osvojila tretje mesto. Za te dosežke je dijakinja prejela zlato in srebrno priznanje.

 

kstopar1

 

MEMORIADA 2016

 

Na državno tekmovanje, ki je bilo 19. 3. 2016 v Murski Soboti, so se uvrstile 3 dijakinje: Katja Stopar, Maruša Zelenjak in Saša Perša. Na državnem tekmovanju so se dijakinje izvrstno odrezale, saj so v posameznih disciplinah osvojile 4 prva mesta, 4 druga in 3 tretja mesta. V skupnem seštevku je Saša Perša osvojila prvo mesto, Maruša Zelenjak pa je osvojila tretje mesto. Za te dosežke so vse tri dijakinje prejele zlata in srebrna priznanja.

Osem dijakov je osvojilo bronasta priznanja.

Memoriada

 

MEMORIADA 2015

 

V šolskem letu 2014/2015 smo se pridružili projektu »MemoŠOLA« in prvič izvedli šolsko tekmovanje v Memoriadi. Dijaki so tekmovali v sedmih disciplinah.

Državnega tekmovanja se je udeležilo 5 dijakov, ki so dosegli izvrstne rezultate: Maruša Zelenjak, Saša Perša in Anita Košar so prejele zlato priznanje.

Srebrno priznanje sta poleg navedenih osvojila še Nina Kugl in Mitja Kuhar.

Sedem dijakov je osvojilo bronasta priznanja.

 

Mentorica MemoŠOLE: Lea Levstik

CIMG1960     CIMG1961

Na vrh