raščan

 Naj dijak za šolsko leto 2012/13 je Primož Raščan.

 

Že od nekdaj sem bil zelo navdušen nad kemijo. Gimnazija mi ni bila všeč, zato sem se odločil za farmacijo in šolanje v Rušah. Prehod iz osnovne v srednjo šolo mi ni povzročal večjih težav, saj sem v 1. letnik prišel z dobrim predznanjem. Trenutno sem dijak 3. letnika, težavnost programa iz leta v leto narašča, kar je razumljivo.

 

Šoli sem začel posvečati več časa. Glavni razlog za to je želja  dobiti Zoisovo štipendijo, ki se mi je vedno za las izmuznila. Odločil sem se, da mi bo  v 2. letniku končno uspelo. S trdno voljo, ki mi je je velikokrat primanjkovalo, mi je le uspelo. Brez večjih pričakovanj sem postal tudi naj dijak, za kar sem bil nagrajen z  izletom na Dansko, ki je bil fenomenalen.

 

 Počasi se bo treba odločiti in izbrati pravo pot za prihodnost. Moji cilji so visoki, pač glede na dosedanje rezultate v šoli. Šolanje želim nadaljevati v Avstriji, čeprav se za smer študija še nisem odločil.

 

Naj razred 2012/13 je 1. a farmacevtski tehnik.

 

Učenci 2.aFT se lahko pohvalimo z nazivom NAJ RAZRED, ki smo si ga priborili v  šolskem letu 2012/2013. Vas zanima, kako nam je to uspelo?Preberite nekaj mnenj  najinih sošolcev:  

 »Ker se trudimo  za dobre ocene, dosegamo izjemne rezultate  na tekmovanjih, sodelujemo pri raznih dogodkih … «

Anita Košar

»Ker smo zelo povezani in znamo stopiti skupaj, ko je treba … «

Severina Borko

»Ker posvetimo veliko časa in truda ocenjevanju; ker nam je mar za ocene, predvsem pa ker drug drugega spodbujamo in si med seboj pomagamo. Sodelujemo tudi pri mnogih projektih in na tekmovanjih, kjer dosegamo dobre rezultate… «

Karmen Jerebic

»Ker smo edinstveni!«

Domen Mulec

»Trudimo se po svojih najboljših močeh, udeležujemo se raznih tekmovanj in sodelujemo na različnih dogodkih. Organizirali smo tudi »valentinovo pošto« in vse to je privedlo do takšnega uspeha …«

Monja Habjanič

» Ker imamo najboljšo razredničarko!«

Nina Kugl in Tanja Radolič

 

 

 

 

Kaj pa mislite vi, smo si to res zaslužili?

Obstaja mnogo dejstev, zakaj smo pravzaprav bili najboljši. Na šoli smo dosegli najboljši učni uspeh, uspelo nam je doseči zelo dobre rezultate na raznih tekmovanjih, sodelovali smo pri mnogih projektih (informativni dan, razne proslave, ˝en dan brez cigarete˝, itd.), organizirali smo tudi valentinovo pošto in okrasili šolske hodnike pa tudi naš razred… Za nagrado smo si prislužili enodnevni izlet. Podali smo se na Koroško, kjer smo si ogledali rudnik v Mežici. Bili smo na splavarjenju po Dravi, na katerem smo imeli flosarsko pojedino, krst flosarjev, lahko pa smo se tudi zavrteli ob zvokih glasbe. Ppreživeli smo nepozaben dan. V imenu celega razreda se  zahvaljujeva naši razredničarki Lei Levstik, ki nas je pri vsem tem zelo podpirala in  vzpodbujala.

Tonja in Maruša

 

ČESTITAMO PRIMOŽU, VSEM DIJAKOM 1. aft, RAZREDNIČARKI LEI LEVSTIK IN SORAZREDNIČARKI TANJI BREZNIK!

 

Na vrh